Over Ingram Micro

Als wereldwijde leider in de IT technologie heeft Ingram Micro continu te maken met een veranderende markt. Technologie speelt een steeds grotere rol. Trends als Virtual Reality, Drones, Cloud en 3D printing hebben een enorme impact op de markt maar ook op het dagelijks leven. Ingram Micro is ervan overtuigd dat technologie een steeds grotere rol speelt in het dagelijks leven.

 

Belofte van technologie realiseren

De visie richt zich er dan ook op om de belofte van technologie te realiseren. Deze belofte wordt waargemaakt samen met de leveranciers en resellers. Ingram Micro maakt door middel van innovatie en technologische vooruitgang het mogelijk haar resellers zo goed mogelijk te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Als business partner heeft Ingram Micro een onmisbare plek ingenomen en is de meest gewaarde schakel tussen haar leveranciers en klanten, resulterend in een meetbare bijdrage aan groei en winstgevendheid. Ingram Micro heeft met ongeveer 80% van alle dagelijkse IT-producten te maken, zoals uw smartphone, tablet en opslag in de Cloud.

 

Ingram Micro Cloud

Ingram Micro Cloud is een wereldwijde divisie van Ingram Micro Inc. Met een uitgebreid aanbod aan ICT-producten en services, zorgt Ingram Micro Cloud ervoor dat haar klanten zich optimaal kunnen focussen op de verkoop van waardevermeerderende ICT-oplossingen en diensten. Ingram Micro Cloud stelt haar klanten in staat om op een gemakkelijke wijze een complete ICT-infrastructuur aan cloud-gebaseerde oplossingen inclusief services en IoT licenties te configureren, leveren en beheren. Op deze manier helpt Ingram Micro Cloud haar klanten om op hun beurt hun klanten de weg naar digitale transformatie succesvol te vereenvoudigen en versnellen.