Deze video is alleen beschikbaar voor Cloud Champion gebruikers. Log in of meld je aan om verder te gaan.

Maandelijkse webinar door Microsoft Nederland

Ontdek de nieuwste updates over Modern Workplace en Microsoft 365. Iedere maand zal Michel Bouman kort de nieuwste features bespreken van eersteklas productiviteitsapps en intelligente cloudservices. Denk aan onderwerpen zoals Security & Compliance, Walkie Walkie in Microsoft Teams, Sensitivity Labeling in Office 365 en de Microsoft 365 Academy.

Heb jij een brandende vraag voor Michel Bouman? Stuur hem door aan basiskamp@cloudchampion.nl en jouw vraag zal in de volgende sessie behandeld worden.

Door je aan te melden door deze webinar word je automatisch aangemeld voor de volgende maandelijkse webinar.

SPEAKER

Michel is de matchmaker tussen klanten en partners in de SMB-wereld bij Microsoft. Hij en zijn team zijn op missie om van de Nederlandse KMO's de iconen van het digitaal succes te maken.

Meld je aan en krijg meteen toegang tot Cloud Champion!

Cloud Champion is een gratis programma dat wordt gesponsord door Microsoft Nederland en jouw Distributeur om je te helpen met het uitbreiden van uw Cloud Business. Dit gepersonaliseerde programma biedt hulp in de vorm van trainingen, promoties, incentives en hulpmiddelen op Zakelijk, Marketing, Sales en Technisch gebied.

Door je aan te melden voor deze werbinar word je automatisch aangemeld bij Cloud Champion.