Deze video is alleen beschikbaar voor Cloud Champion gebruikers. Log in of meld je aan om verder te gaan.

Omschrijving

Er zijn veel beveiligingsoplossingen op de markt, variërend van antivirus- tot antimalware- en risk monitoring software. Het probleem met verschillende oplossingen van derden is dat elk extra stuk software nieuwe risico's met zich mee kan brengen op het gebied van dataverwerking, verstoringen bij de integratie van applicaties of onvoldoende beveiligingscontroles in het gehele systeem.

Wilt u uw klanten robuustere security oplossingen aanbieden? Unieke security oplossingen ontwikkelen die opvallen in een verzadigde markt? Of uw bedrijf beschermen tegen dalende marges en toenemende concurrentie? Overweeg dan om uw klanten te migreren naar Microsoft 365. U ontvangt van ons de tools, trainingen en ondersteuning die u nodig hebt om uw Modern Work practice te laten groeien. Ontdek meer tijdens onze webinar op 24 november.

Agenda:

  • Meest voorkomende beveiligingsrisico’s
  • Bied betere beveiling aan uw klanten
  • De voordelen van Microsoft 365 Business Premium
  • Breid uw Modern Work business uit
  • Q&A

Spreker

Jeroen van der Mark

Microsoft 365 Ingram Micro Cloud

Meld je aan en krijg meteen toegang tot Cloud Champion!

Cloud Champion is een gratis programma dat wordt gesponsord door Microsoft Nederland en jouw Distributeur om je te helpen met het uitbreiden van uw Cloud Business. Dit gepersonaliseerde programma biedt hulp in de vorm van trainingen, promoties, incentives en hulpmiddelen op Zakelijk, Marketing, Sales en Technisch gebied.

Door je aan te melden voor deze werbinar word je automatisch aangemeld bij Cloud Champion.