Deze video is alleen beschikbaar voor Cloud Champion gebruikers. Log in of meld je aan om verder te gaan.

Omschrijving

In deze webinar geven experts van Microsoft, Barracuda en Ingram Micro antwoord op de vragen rondom een veilige migratie naar Azure.

De vraag is niet of organisaties naar de cloud gaan maar wanneer. Studies tonen aan dat binnen 2 jaar 76% van alle IT infrastructuur zich in de cloud bevindt, dat is nu 45%. Anders verwoord; een groot gedeelte van IT zit in de cloud of gaat op korte termijn naar de cloud.

De voordelen van cloud zijn ongekend. Flexibliteit en schaalbaarheid zijn kenmerkend voor de cloud. Het opvangen van piekgebruik met behoudt van een uitstekende dienstverlening voor uw klanten ligt nu binnen handbereik. De grootste zorg van uw klanten bij migratie naar de public cloud is security.

75% van alle organisaties geeft aan reeds slachtoffer geweest te zijn van een cyberaanval. Cloud is the way to go, maar moet dan wel veilig zijn.

Sprekers

Jan Depping

Technology Strategist Azure Microsoft

Franklyn Cecilia

Technical Cloud Strategist Ingram Micro

By building best practices, lectures and hosting trainings/events and workshops, Franklyn Cecilia transitioned many of the Ingram Micro Customers to the Cloud.

Judah van Wees

Field Marketing Manager Benelux Barracuda